Suomi
UUTINEN - SPONSOROITUA SISäLTöä

Osallistu upean L33T E-Sports -pelituolin arvontaan

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Juhlistamme onnistuneen yhteistyötämme kilpailulla, jossa pääpalkintona on sininen L33T E-Sport -pelituoli. Osallistuaksesi sinun ei tarvitse kuin vastata seuraaviin kysymyksiin:

Mitä pelikokemusta voisit parantaa erityisellä pelituolilla?

Alkuperäinen uutinen:

Pelaamisensa vakavasti ottavien on tietysti syytä panostaa myös tuoliin, jolla istuu pelatessaan. Tanskalainen L33t-Gaming mielletään tässä yhdeksi alansa parhaista. Taannoin firma julkisti uuden pelituolimallistonsa.

Paljastus tehtiin Copenhagen Gamesissa, ja tietenkin Gamereactor oli paikalla. Videolla Brand and Design Manager Thomas Rasmussen kertoo muun muassa uudesta E-Sport Pro -sarjasta.

Nyt tuolit ovat viimeinkin saapuneet, ja Gamereactor pääsi testaamaan L33t Superior XL -pelituolia. Painoa tuoli kestää 165 kg, taipuu 185 astetta, ja kokonaisuus pysyy kasassa teräksellä, viilentävällä vaahtomuovilla ja PU-nahalla.

Pelaamisensa vakavasti ottaville L33t on ehdottoman varteenotettava vaihtoehto.

HQ
HQ
HQ
Osallistu upean L33T E-Sports -pelituolin arvontaan
Osallistu upean L33T E-Sports -pelituolin arvontaan

Gamereactor on tehnyt yhden tai useamman videon yhteistyössä mainostajan kanssa kyseisestä tuotteesta. Videon on tehnyt Gamereactor, ja se on siis sponsoroitu. Lue lisää klikkaamalla yllä olevaa linkkiä.



Ladataan seuraavaa sisältöä