Suomi
Gamereactor
uutiset
Star Citizen

Raportin mukaan Star Citizenin kehittäjältä ovat rahat loppumassa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Star Citizen on saanut rahoitusta kaikkiaan 288 miljoonaa dollaria, mikä tekee siitä yhden kaikkien aikojen suurimmista pelituotannoista. Summasta 242 miljoonaa dollaria on saatu faneilta, jotka ovat antaneet rahaa lahjoituksina joukkorahoituskampanjoissa. Uuden raportin mukaan rahat ovat nyt lopussa, eikä ainutkaan luvatusta sadasta tähtijärjestelmästä ole valmis.

Forbes on haastatellut kahtakymmentä kehittäjä Cloud Imperium Gamesin entistä työntekijää. Työskentely-ympäristö on heidän mukaansa kaoottinen, ja toimitusjohtaja ja ohjaaja Chris Roberts käyttää varoja hövelisti haluten mikromanageroida kaikkea.

Roberts on ilmeisesti laittanut useita tiimejä askartelemaan yksityiskohtien kanssa sen sijaan, että kehitykselle olisi luotu selkeä suunnitelma. Näin ollen jopa pelin keskeisimmät osiot ovat vielä kesken.

Robertsilla olisi jäljellä enää 14 miljoonaa dollaria rahoitusta. Lisärahoitusta saadakseen on turvauduttu jo nyt mikromaksuihin. Fanit voivat ostaa peliin avaruusaluksia jopa yli 3000 dollarilla. Studio on lupaillut kaikkiaan 135 avaruusalusta, joista tällä hetkellä valmiina on 48.

Federal Trade Commission (FTC) on saanut yli 129 valitusta pelistä, joista osassa vaaditaan jopa 24 000 dollarin vahingonkorvausta.

"The game they promised us can't even barely run. The performance is terrible and it's still in an 'Alpha' state," read one complaint from someone who had spent $1,000. "I want out. They lied to us."

Star Citizen

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä