Suomi
Gamereactor
uutiset
Shenmue 3

Epic korvaa Shenmue 3:n PC-version yksinoikeuteen pettyneiden rahat takaisin

Tim Sweeney vahvisti yhtiönsä ottavan Epic-yhteistyöhön pettyneiden pelaajien rahojen palautuksen kontolleen.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Shenmue 3:n paljastuminen Epic Games Storen yksinoikeudeksi on aiheuttanut melkoisesti närää, sillä Kickstarter-vaiheessa rahoittaneille luvattiin Steam-koodit julkaisuun. Alkuperäinen suunnitelma jouduttiinkin kuoppaamaan yhteistyön vuoksi, mikä on saanut pelaajia vaatimaan rahojaan takaisin.

Tekijätiimi YS Net on vahvistanut palauttavansa rahat pettyneille, mutta Epic aikoo mennä vieläkin pidemmälle. Kauppapaikan tarjoaja ottaa korvaukset kontolleen, jotta tekijöiden kehitysbudjetti ei kärsi.

Epic Gamesin Tim Sweenety kirjoitti asiasta Twitterissä

"Epic is funding the cost of all Kickstarter refunds resulting from Shenmue III's move to the Epic Games store, so that refunds won't reduce Ys Net's development funding."

Shenmue 3

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Shenmue 3 nyt ilmaiseksi PC:lle

Shenmue 3 nyt ilmaiseksi PC:lle

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Epic Games Store on tullut tunnetuksi jakamalla ilmaisia PC-pelejä joka viikko. Viime vuodesta oppia ottaen tänäkin jouluna jaetaan ilmainen peli joka päivä. Ensimmäinen...

0
Shenmue kääntyy animeksi

Shenmue kääntyy animeksi

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Kiintoisia uutisia Shenmuen faneille! Crunchyroll ja Adult Swim ovat ilmoittaneet, että tulossa on Shenmuen oma animesarja. Toistaiseksi suunnitteilla on 13 jaksoa, ja...



Ladataan seuraavaa sisältöä