Suomi
UUTINEN - SPONSOROITUA SISäLTöä

Viimeinen video linjoilla LEGO Hidden Side -kilpailussa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Muista lukea kysymys uutisen lopusta, ja kerro vastauksesi kommenttiosioon. Vastatessasi uuteen kysymykseen muista ottaa lainaa-toiminnolla eli "-merkillä lainaus edellisestä vastauksestasi.

LEGO on kuolematon tuotemerkki, joka ylittää niin sukupolvet kuin teknologiankin. LEGOn suosio on vain kasvanut, vaikka suunta onkin ollut digitaalisen leikin suuntaan.

Tanskalainen firma haluaa nyt yhdistää fyysisen leikin digitaalisen uudelleenpelaamisen ja rakenteen kanssa. Tuloksena on Hidden Side.

Ideana on koota rakennussarja, jonka jälkeen käytetään sovellusta älypuhelimella tai tabletilla löytämään kunkin sarjan "hidden side". Moinen kuulostaa kunnianhimoiselta ja innovatiiviselta, minkä vuoksi Gamereactor on laittanut kokoon neljä videota, joissa esitellään kaikki kahdeksan sarjaa ja näytetään, miten AR-sovellus toimii.

Eikä siinä vielä kaikki. Voit voittaa itsellesi sen isoimman rakennussarjan Newbury Haunted High School vastaamalla alla olevaan kysymykseen. Näitä kysymyksiä on kaikkiaan neljä, ja samoin neljä videota.

Nyt on saatu toinen video linjoille, ja se keskittyy itse sovellukseen. Alta voit katsella myös ensimmäisen videon, joka esittelee Hidden Siden idean.

Lisäksi voit jo nyt ladata sovelluksen. Lataus iOS-laitteelle onnistuu AppStoresta täällä, ja Androidille Google Playsta täällä.

Kysymys: jos voittaisit Hidden Siden, kenen kanssa sitä pelaisit?

Vastaa kysymykseen alla olevassa kommenttiosiossa.

HQ
HQ
HQ
HQ
HQ
Viimeinen video linjoilla LEGO Hidden Side -kilpailussa

Gamereactor on tehnyt yhden tai useamman videon yhteistyössä mainostajan kanssa kyseisestä tuotteesta. Videon on tehnyt Gamereactor, ja se on siis sponsoroitu. Lue lisää klikkaamalla yllä olevaa linkkiä.



Ladataan seuraavaa sisältöä