Suomi
UUTINEN - SPONSOROITUA SISäLTöä

Osallistu Ghost Recon: Breakpointin kilpailuun

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Ghost Recon: Breakpointin mittava beta-testi on päättynyt, mutta silti on vielä paljon asioita, jotka eivät ole selvinneet koskien tätä Ubisoft Montrealin tulevaa peliä. Siksi yhteistyössä Ubisoftin kanssa Gamereactor julkaisee sarjan videoita, joissa käsitellään pelin eri puolia.

Ensimmäinen video käsittelee teknologiaa, jota sekä pelaaja että pahikset hyödyntävät Ghost Recon: Breakpointissa. Toinen video keskittyy pelissä selviytymiseen. Kolmas video esittelee Auroan saarta, johon peli sijoittuu. Neljäs video on nyt linjoilla, ja samalla laitetaan käyntiin kilpailu.

Voittajalle on luvassa "supply drop", jossa on mukana peli valitsemallesi alustalle, ja sen lisäksi kasa muutakin herkullista roinaa. Vastaa kysymykseen alla kommenttiosiossa.

Ghost Recon: Breakpoint
HQ
HQ
HQ
HQ

Gamereactor on tehnyt yhden tai useamman videon yhteistyössä mainostajan kanssa kyseisestä tuotteesta. Videon on tehnyt Gamereactor, ja se on siis sponsoroitu. Lue lisää klikkaamalla yllä olevaa linkkiä.

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Ghost Recon: BreakpointScore

Ghost Recon: Breakpoint

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Jossain vaiheessa hyväkin kaava alkaa toistaa itseään ja timantista on hiottu viimeisetkin särmät pois. Breakpoint ei ole huono peli, mutta vuosien "Ubisoft-kaavan" toistaminen entistä suuremmalle yleisölle tarkoitetussa pelissä jättää sen sieluttomaksi.



Ladataan seuraavaa sisältöä