Suomi
Gamereactor
uutiset
Code Vein

Yhdysvalloissa saa Code Veinin verta luovuttamalla

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Bandai Namco julkaisee huomenna 27. syyskuuta odotetun Souls-like-pelin Code Vein, jonka arvio tulee Gamereactoriin luettavaksi jo tänään 26. syyskuuta klo 17:00. Nyt Bandai Namco US on ilmoittanut Twitterissä vähän erikoisemmasta mainoskampanjasta.

Vertaan huomenna 27. syyskuuta luovuttavat saavat ilmaisen kappaleen Code Veiniä, ja samalla "promo blood kitin". Code Vein tulee saataville PC:lle, PS4:lle ja Xbox Onelle.

"The Lost aren't the only ones who need your blood! On September 27th, celebrate the #CODEVEIN launch by donating blood to those in need.

Follow the link to pre-register and learn more about our Blood Drive during TwitchCon weekend: https://bandainam.co/cv-bloodbank"

Code Vein

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Code VeinScore

Code Vein

ARVIO. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Darks Soulsilta kopioitu pelimekaniikka on saanut ylleen maalikerroksen animea.

0
Näin avautuu Code Veinin lehdistöloota

Näin avautuu Code Veinin lehdistöloota

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Bandai Namcon Code Vein on julkaistu, ja Gamereactorin arvion voi lukea täältä. Gamereactor sai haltuunsa toki myös niin sanotun press kitin, joka avataan juhlallisesti.....

0
Gamereactorin videoarviossa Code Vein

Gamereactorin videoarviossa Code Vein

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Kovasti Dark Soulsia lainaava Code Vein on julkaistu, ja Gamereactorin arvion pääsee lukemaan täältä. Aina ei kuitenkaan huvita lukea, ja silloin kannattaa katsella alta...



Ladataan seuraavaa sisältöä