Suomi
Gamereactor
uutiset
Ghost Recon: Breakpoint

Ghost Recon: Breakpointin time-saver-mikromaksut poistettiin pelistä toistaiseksi

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Ghost Recon: Breakpoint on ulkona, ja pelissä oli aluksi saatavilla niin sanottuja ajan säästäjiä, joilla saa ostetuksi oikealla rahalla itselleen muun muassa ihan oikeita taitopisteitä, kokemuspisteitä sun muuta sen sellaista. Ubisoftin ideana on siis ollut ensin luoda ongelma (liian hidas pelissä eteneminen), ja sitten myydä tuohon itse luotuun ongelmaan ratkaisu oikealla rahalla.

Nyt Ubisoft on sanonut, ettei moisia time-saver-esineitä olisi pitänyt olla lainkaan mukana. Asiasta kertoi PC Games N.

"We are aware that during the Early Access of Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint on October 1, some Time-Savers items (skill point bundles, XP boosters, [and] parts bundles for advanced weapon upgrades) were available for purchase for a few hours in our store, but this was not our intention and was an error on our behalf."

"These items were designed as an optional way for players arriving later to the game (post-launch) to catch up with those who have been playing for longer and enjoy our co-op and challenging end-game experiences. These Time-Savers have since been removed from our store for now."

HQ
HQ
Ghost Recon: Breakpoint

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Ghost Recon: BreakpointScore

Ghost Recon: Breakpoint

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Jossain vaiheessa hyväkin kaava alkaa toistaa itseään ja timantista on hiottu viimeisetkin särmät pois. Breakpoint ei ole huono peli, mutta vuosien "Ubisoft-kaavan" toistaminen entistä suuremmalle yleisölle tarkoitetussa pelissä jättää sen sieluttomaksi.



Ladataan seuraavaa sisältöä