Suomi
Gamereactor
uutiset
Shenmue 3

Shenmue 3:n arvion saa julkaista vasta pelin julkaisun jälkeen (PÄIVITETTY)

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Pelijulkaisijat ja kehittäjät asettavat varsin usein rajoituksia sille, milloin heidän pelistään saa julkaista arvion. Yleensä tämä asetettu ajankohta on muutamasta päivästä muutamaan viikkoon ennen pelin varsinaista julkaisua. YS Net ja Deep Silver ovat kuitenkin päättäneet toimia toisin, kun kyseessä on Shenmue 3.

VG247-sivuston toimittaja Kirk McKeand on kertonut Twitterissä, etteivät he saa julkaista Shenmue 3:n arviota ennen kuin vasta 21. marraskuuta. Mikä tässä sitten on merkityksellistä? No tietenkin se, että Shenmue 3 julkaistaan 19. marraskuuta.

Toisin sanoen peli on ollut jo kaksi päivää kuluttajille saatavilla ennen kuin pelijournot saavat kertoa aatoksensa. Toivottavasti tehty ratkaisu ei heijastele Shenmue 3:n laatua.

EDIT 18.11.2019 klo 11:48. Shenmue 3:n arvioiden julkaisun ajankohtaa on aikaistettu tiistaille 19. marraskuuta klo 02:01 Suomen aikaa.

Shenmue 3

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Shenmue 3 nyt ilmaiseksi PC:lle

Shenmue 3 nyt ilmaiseksi PC:lle

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Epic Games Store on tullut tunnetuksi jakamalla ilmaisia PC-pelejä joka viikko. Viime vuodesta oppia ottaen tänäkin jouluna jaetaan ilmainen peli joka päivä. Ensimmäinen...

0
Shenmue kääntyy animeksi

Shenmue kääntyy animeksi

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Kiintoisia uutisia Shenmuen faneille! Crunchyroll ja Adult Swim ovat ilmoittaneet, että tulossa on Shenmuen oma animesarja. Toistaiseksi suunnitteilla on 13 jaksoa, ja...



Ladataan seuraavaa sisältöä