Suomi
Gamereactor
uutiset
Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077, moninpelin lisämaksut tehdään viisaasti

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

CD Projekt Red julkaisee Cyberpunk 2077 -pelinsä 16. huhtikuuta 2020, ja mukaan tulee myös moninpeli. Millainen tämä moninpeli sitten oikeastaan on, ei ole tällä hetkellä tiedossa. Nyt sijoittajille pidetyn tilaisuuden ansiosta, josta raportoi PC Gamer, tiedetään ainakin hieman moninpelin rahankeruutavoista eli niin sanotusta "monetisaatiosta". Aiheesta kertoi CD Projekt Redin pomo Adam Kiciński.

"As far as the monetisation on the multiplayer for Cyberpunk is concerned, we believe right now it's definitely too early to share any details on that.

"The project is in a relatively early stage. We keep experimenting—this is our first multiplayer game, and we check different options and possibilities, and it's definitely not the time to point you to a certain specific direction on that."

Myöhemmin sijoittajille vakuutettiin, että rahankeruun lisääminen moninpeliin tehdään "viisaasti". Tällä oli ilmeisesti tarkoitus hälventää pelkoja siitä, että CD Projekt Red seuraisi pelialan pahimpia trendejä loot-laatikoineen, kuukausimaksuineen ja pay-to-win-mikromaksuineen.

HQ
HQ
Cyberpunk 2077

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä