Suomi
Gamereactor
uutiset

James Bond tulee aina olemaan mies

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Modernissa nykyajassamme on tullut tavaksi laittaa tuttuihin elokuvasarjoihin valkoihoisten päähenkilöiden tilalle ei-valkoihoisia näyttelijöitä, ja miespäähenkilöiden tilalle naispäähenkilöitä. Se on jo tiedossa, että tulevassa 007 No Time To Die -elokuvassa uusi 007-agentti on mustaihoinen nainen Lashana Lynch. Myöskään tuttuja Bond-tyttöjä ei elokuvassa nähdä. Asiasta uutisoi myös Gamereactor.

Jo elokuussa 2018 huhuiltiin, että mustaihoinen näyttelijä Idris Elba olisi seuraava James Bond. Huhuilu ei kuitenkaan pitänyt paikkaansa. Myöhemmin lokakuussa 2018 vastaava tuottaja Barbara Broccoli ilmoitti, että James Bond tulee aina olemaan mies.

Broccoli on nyt alleviivannut aiemmin ilmoittamaansa kantaa Varietylle. Hänen mukaansa James Bond tulee aina olemaan mies, mutta ihonväri voi vaihdella. Naisille tulisi hänen mielestään luoda uusia henkilöhahmoja, eikä ainoastaan vaihtaa tuttujen henkilöhahmojen sukupuolta toiseksi.

"He can be of any color, but he is male. I believe we should be creating new characters for women — strong female characters. I'm not particularly interested in taking a male character and having a woman play it. I think women are far more interesting than that."

James Bond tulee aina olemaan mies
HQ


Ladataan seuraavaa sisältöä