Suomi
UUTINEN - SPONSOROITUA SISäLTöä

Voita Predatorin reppu, ja seuraa Gamereactoria VIP-matkalle Katowiceen

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Lähiaikoina Gamereactorin lukijat pääsevät seuraamaan GR-köörin matkaa IEM Katowiceen, jossa kisataan 500 000 dollarin palkintopotista. Ottelemassa on 16 joukkuetta (mukaan lukien tanskalainen Astralis), joka haluaa säilyttää asemansa maailman parhaimpana joukkueena. Vastus on kuitenkin kovaa maailman muulta eliitiltä, jotka matkaavat myös Puolaan.

Predator VIP-kisan kaksi onnellista voittajaa pääsee Gamereactorin mukaan. Luvassa on hieno kokemus hotellimajoituksineen, ehkä ne parhaat paikat itse turnauksessa ja tietenkin pääsy VIP-alueelle, jossa pääsee tapaamaan itse staroja. Ja vaikka et itse mukaan pääsisikään, kannattaa matkan edistymistä seurata Gamereactorissa.

Katso siis alta ensimmäinen video IEM:stä, ja lisäksi ruotsalaisen kisavoittajan Robinin haastattelu hänen mukaan lähteneen kaverinsa kera. Toisessa videossa selviää, mitä siellä Puolassa on odotettavissa.

Kilpailu: Palkintona on Predatorin selkäreppu. Sinun tarvitsee vain vastata kysymykseen, kuka voittaa IEM Katowicen Counter-Striken ja miksi.

HQ
HQ
Voita Predatorin reppu, ja seuraa Gamereactoria VIP-matkalle Katowiceen


Ladataan seuraavaa sisältöä