Suomi
Gamereactor
uutiset
Animal Crossing: New Horizons

Animal Crossing: New Horizons, ei pilvitallennusta eikä tallennuksien siirtoa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Nintendo Switchin vahvuus on se, että pelaaminen onnistuu perinteisen ison ruudun ohella myös kannettavassa muodossa. Animal Crossing: New Horizons julkaistaan 20. maaliskuuta. Ongelmana vain on, ettei mukana tule olemaan pilvitallennusta toisin kuin monissa muissa Switch-peleissä nykyään on. Lisäksi omaa tallennustaan ei voi siirtää toiselle konsolille. On siis pidettävä toivoa yllä, ettei oma Switch hajoa, tai ettei tee mieli vaihtaa tavallisesta versiosta Switch Liteen.

Asia paljastui Reset Erassa. Digitaalinen Animal Crossing: New Horizons vaatii levytilaa 6,2 gigaa, ja amiiboja tuetaan. Luvassa on myös odotetusti moninpeli kaikkiaan kahdeksalle pelaajalle joko verkossa tai paikallisesti.

Myöhemmin Reset Erassa kuitenkin selvisi, että ohjelmiston (eli pelin) oma varmistustallennus tulee olemaan tarjolla Nintendo Switch Onlinen tilaajille. Onko ominaisuus sitten tarjolla heti julkaisussa, on tietenkin toinen asia.

"This software does not support "Cloud save backup" feature in Nintendo Switch Online. We are planning to have a save backup function for this software, available to Nintendo Switch Online users. Schedule of this feature is unconfirmed. We will keep you update."

Animal Crossing: New Horizons

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä