Suomi
Gamereactor
uutiset
Animal Crossing: New Horizons

Animal Crossing: New Horizons on Nintendon oma live service -peli?

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Nintendo on pitänyt odotetun Animal Crossing Direct -lähetyksensä, ja siinä selvisi paljon asioita, joita 20. maaliskuuta Nintendo Switchille julkaistava peli Animal Crossing: New Horizons tulee tarjoamaan. Tulossa näyttäisi olevan se Nintendon versio live service -pelistä.

Ydin on sama kuin ennenkin. Pienestä asumuksesta aloitetaan, ja ajan kanssa sitä kasvatetaan ja monipuolistetaan. Hedelmiä poimitaan, ötököitä otetaan kiinni ja niin edelleen. Vuodenajat vaihtuvat, ja Nintendo on luvanut vuodenaikoihin sopivia pelin sisäisiä tapahtumia. Nikkarointia ja tavaroiden ostamista tehdään Resident Servicesissa, ja kikkailu tuo mieleen Stardew Valleyn menon.

The Airport on puolestaan se paikka, jossa voi lähteä pelaamaan muiden kanssa, joko paikallisesti tai verkon yli. Samaan aikaan yhdellä saarella voi olla 1-8 pelaajaa. Tämä tarkoittaa samalla sitä, että yhdellä Switchillä pelaava perhe mahtuu kokonaisuudessaan yhteen peliin, kun jokainen vain tekee oman hahmonsa. The Airportissa voi myös lähettää muille käyttäjille viestejä.

Kaikkiaan neljä pelaajaa voi pelata yhtä aikaa samaa peliä. Tällöin yhdestä tehdään johtaja, ja loput ovat seuraajia. Kootut tavarat ilmaantuvat matka-arkkuun kaikille, josta ne kannattaa poimia myöhemmin mukaan.

Jonkun toisen saarella vieraillessa pitää olla erikseen "best friend", jolloin pelikaverin saarta pystyy muokkaamaan vapaasti. Jos taas ei luota vierailijaan, ei hän pääse myöskään tekemään tuhoa, koska ilman best friend -statusta osa työkaluista on poissa käytöstä.

Pelaajalla on käytössään NookPhone, joka toimii käytännössä eri toimintojen "hubina". NookMiles puolestaa palkitsee pitkäjnnitteiset pelaajat ajan kanssa saatavalla lisätavaralla.

Yöaikaankin pelissä tapahtuu. Maisema tietysti näyttää erilaiselta, ja samalla yöaikaan voi kohdata uusia ja outoja olioita. Ajoittain rantaan ajautuu haaksirikkoutuneita, joille pidetään seuraa. Nämä ovat varmaan Animal Crossingin versio JRPG-pelien satunnaistaisteluista. Toiminto nimeltä Rescue Service toimii pikamatkustuksena, joka palauttaa pelaajan pikaisesti takaisin omalle kotiportille.

Nintendo Switch Online -älypuhelinsovellus toimii yhdessä Switch-pelin kanssa, ja uusi Animal Crossing tukee myös Animal Crossingin amiiboja.

Julkaisun jälkeen peliin lisätään ajan kanssa uusia hahmoja. Uusia rakennuksiakin on tulossa, kuten museota, kauppoja, räätäliä ja leirintäaluetta. Lisäksi luvassa on mahdollisuuksia tuunata omaa asumustaan entisestään. Myös oman saaren maastoa ja sen korkeuseroja pääsee muokkaamaan.

Tulossa on palvelu, jossa menetetyn tallennustiedoston pääsee palauttamaan itselleen. Tätä ei ilmeisesti ole kuitenkaan tarjolla heti julkaisussa.

Julkaisun jälkeen Animal Crossing: New Horizons -uutisia kerrotaan Twitterissä.

HQ
HQ
Animal Crossing: New Horizons

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä