Suomi
Gamereactor
uutiset
Brütal Legend

GRTV: Tim Schaferin haastattelu

Brütal Legendin pääjehu piinapenkissä

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Brütal Legend on tarina roudari Eddie Riggsistä, joka kirouksen johdosta joutuu vaihtoehtoiseen menneisyyteen. Muinaisessa maailmassa hallitsee Ormagöden, Tulen Peto, Taivaiden Polttaja ja Menneen Maailman Tuhoaja. Rankka rokkiroudarimme ei vähästä hätkähdä, vaan ryhtyy toimiin Ormagödenin ja tämän ihmisiä alistavan demoniarmeijan kukistamiseksi.
Pelin tarina on hulvaton, ja tarina on täynnä käsittämättömän lupaavanoloisia rokkikukkoilun hetkiä. Riggs kiipeää niin mystiselle vuorelle taistelemaan motoristibasistia vastaan kuin ruokkii rock-kapinaa Ormagödenin glam metal -kätyriä vastaan.
Allaolevassa haastattelussa GRTV:n poppoo pääsi puhuttelemaan Tim Schaferia, miestä kaiken tämän luovan hulluuden takana.

HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejä

7
Brütal LegendScore

Brütal Legend

ARVIO. Kirjoittaja Jonas Elfving

Tim Schafer, Jack Black ja soundtrack, jota metallijumalatkin kunnioittavat. Eddie Riggsin matka myyttisessä metallimaailmassa on hevifanille kuin joulu lokakuussa.

0
Brütal Legend 2 ei suunnitteilla

Brütal Legend 2 ei suunnitteilla

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Double Finen strateginen heavy metal -peli Brütal Legend julkaistiin vuonna 2009. Arviot olivat hyviä, mutta peli ei myynyt hyvin. Jatko-osaa on odoteltu, mutta ainakaan...



Ladataan seuraavaa sisältöä