Suomi
Gamereactor
uutiset
Grand Theft Auto IV: The Ballad of Gay Tony

GTA IV:n toinen lisäri julki!

Liberty City avaa jälleen uusia puolia

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Rockstar on julkaissut ensimmäiset tiedot Grand Theft Auto IV:n seuraavasta lisäosasta, joka jatkaa tutun rohkealla Rockstar-linjalla. Lisäosan nimeksi on nimittäin valittu Grand Theft Auto: The Ballad of Gay Tony, ja se kertoo railakkaan rikollisesta yöelämästä uuden päähenkilön Luis Lopezin silmin.

Lopez työskentelee yökerhomoguli Tony Princen eli "Gay Tonyn" avustajana joutuen alati tasapainottelemaan perheen ja ystävien välillä. Henkilösuhteet ja luottamuspula näyttelevät tärkeää roolia tarinan eri vaiheissa. Samalla säihkyvä yökerhomaailma luo oivaa kontrastia aiemman The Lost and Damned -lisäosan rähjäiselle motoristielämälle.

Edeltäjänsä tavoin The Ballad of Gay Tony on ainakin aluksi Xbox 360:n yksinoikeus ja julkaistaan Xbox Liven välityksellä. Hintaa lataukselle kertyy 1600 pisteen (noin 20 euron) verran.

Vaihtoehtoisesti molemmat lisäosat voi hankkia Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City -nimisellä kokoelmalevyllä, joka Live-versioista poiketen ei vaadi alkuperäistä GTA IV:ää toimiakseen. Levyn hinta on vielä vahvistamatta, mutta todennäköisesti se asettuu noin 40-50 euron tuntumaan.

Erityistä, hieman ironiansävyistä huomiota "Homo-Tonyn balladi" saa sillä, ettei Xbox Live ole ollut kaikkein suopein ympäristö homoviittauksille. Toivottavasti Rockstarin pistävä huumori ei ole liikaa Liven valvojille.

Grand Theft Auto IV: The Ballad of Gay Tony

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä