Gamereactor Network Suomi / Dansk / Svenska / Norsk / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Kirjaudu sisään


Unohditko salasanan?
Et ole jäsen, Haluan rekisteröityä

Kirjaudu käyttäen Facebook-tiliä
Gamereactor Suomi
uutiset
Max Payne 3

Max Payne 3

Ensimmäiset tiedot julkisuuteen


Antisankarien antisankari Max Payne tekee paluun kolmannessa osassa. Kaksi edellistä osaa kehittänyt Remedy ei kuitenkaan osallistu pelin tekemiseen, vaan keskittyy Alan Waken viimeistelyyn. Sen sijaan asialla on Rockstar Vancouver. Game Informer -lehden seuraava numero esittelee peliä tarkemmin, mutta ensimmäiset tiedot ovat jo vuotaneet julkisuuteen.

Peli sijoittuu Brasilian Sao Paoloon, josta Max löytää itsensä pöhöttyneenä ja lääkekoukussa. Hänen elämänsä on mennyt alamäkeä, ja pohja näkyy jo. Peliä kuvaillaan värikkääksi ja sulavaksi. Max Payne 3 hyödyntää Rockstarin omaa RAGE-pelimoottoria, jota käytettiin myös Grand Theft Auto IV:ssä.

Tuttu Bullet Time -ajanhidastusominaisuus on edelleen mukana pelissä, mutta sitä on muokattu raaempaan suuntaan. Lisäksi Max osaa, kuten kaikkien nykyaikaisten toimintasankarien pitääkin, käyttää hyväkseen suojia. Pelin ympäristöt hajoavat kauttaaltaan, joten luvassa lienee rankkaa urbaania sodankäyntiä Brasilian getoissa. Lisätietoja pelistä annamme heti, kun niitä saadaan.