Suomi
Gamereactor
uutiset
The Last of Us: Part II

Voiko The Last of Us: Part II:ssa soittaa kitaraa?

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Viime viikolla Gamereactor uutisoi, että Naughty Dogin odotettu ja tämän vuoden toukokuulle ounasteltu The Last of Us: Part II lykättiin jonnekin tulevaisuuteen. Nyt sitten maailmalle on livahtanut uutta vuotoa, joka tosin poistui hyvinkin liukkaasti. Mutta Internet ei unohda.

Joku latasi kaksi minuuttia pitkän videon Youtubeen, jossa Ellie soittaa kitaraa. Erikoista on se, että kitaran soittaminen oli osa pelattavuutta. Asiasta kertoi Bloody Disgusting, jonka kuvauksen mukaan kitaran soittaminen PS4-ohjaimella on varsin pitkälle mietitty.

"Different notes can be selected using the thumbstick, while you can strum the guitar and play the selected notes by swiping your hand over the controller's touchpad. Six different notes are displayed at once, but you can press the right and left bumpers to switch between different chords."

Mikäli vuoto pitää paikkansa, on lupa odottaa verkkoon ilmestyväksi toinen toistaan taidokkaampia biisejä soitettuina pelin sisäisellä kitaralla ja PS4:n perusohjaimella. Kunhan The Last of Us: Part II nyt lopulta joskus julkaistaan.

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä