Suomi
UUTINEN - SPONSOROITUA SISäLTöä

Voita Trials of Manan inspiroima Nintendo Switch!

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Vuonna 1995 Trials of Mana julkaistiin Japanissa nimellä "Seiken Densetsu 3". Nyt 25 vuotta myöhemmin on saatu uusiksi tehty versio tästä alkuperäisestä pelistä. Giganttinen JRPG on pullollaan parannuksia grafiikasta liikeanimaatioihin, ja mukana on uusi soundtrack puhumattakaan uudesta sisällöstä pelin läpäisyn jälkeen.

HQ

Pelattavaa siis piisaa. Jos kuitenkin teos on vielä kokematta, eipä hätää. Nyt on jaossa Trials of Mana -teemainen Nintendo Switch, ja siihen mukaan vielä se itse peli.

Riennä siis vastaamaan alla kommettiosiossa seuraavaan kysymykseen: Mikä onkaan se paras Square Enixin tekemä JRPG, ja miksi?

Trials of Mana
Trials of Mana

Gamereactor tekee välillä yhteistyösopimuksen yhteistyökumppanin kanssa, ja tuloksena on yksi tai useampi video kyseisestä tuotteesta. Tämä tarkoittaa, että vaikka videon on tehnyt Gamereactor, ovat ne kuitenkin sponsoroituja, ja lisätietoa voi lukea klikkaamalla yllä olevaa linkkiä. Muista myös, että osallistuaksesi Gamereactorin kilpailuihin, sinun tulee asua joko Tanskassa, Ruotsissa, Norjassa tai Suomessa.

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Trials of ManaScore

Trials of Mana

ARVIO. Kirjoittaja Tero Kerttula

Trials on Mana päivittää aikanaan vain Japaniin unohtuneen peliklassikon nykypäivään, mutta jotain Manan magiasta on matkalla kadonnut

0
20 minuuttia Trials of Manaa liikkeessä

20 minuuttia Trials of Manaa liikkeessä

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Final Fantasy VII: Remake on epäilemättä Square Enixin kevään keskiössä, mutta tulossa on myös Trials of Mana, joka on jatko-osa vuoden 1993 Secret of Manalle. 24....



Ladataan seuraavaa sisältöä