Suomi
Gamereactor
uutiset

Daniel Radcliffe lukee Harry Potteria

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Maailma oppi tuntemaan brittiläisen Daniel Radcliffen jo hyvin nuorena: mies muistetaan roolistaan Harry Potterina elokuvissa, jotka tietenkin perustuvat J.K. Rowlingin kirjoittamaan kirjasarjaan.

Nyt sitten Wizarding World on ilmoittanut Twitterissä, että julkisuudesta tutut henkilöt lukevat Harry Potteria. Urakan aloittaa Harry Potter Daniel Radcliffe itse, ja lukusessa on tietysti sen ensimmäisen kirjan, Harry Potter and the Philosopher's Stonen, ensimmäinen luku. Miehen lukemista pääsee kuuntelemaan täällä.

#HarryPotterAtHome

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun julkisuudesta tutut ihmiset lukevat jollakin tavalla heihin itseensä liittyviä teoksia. Gamereactor uutisoi viime vuoden joulukuussa, kuinka The Witcherin Geralt Rivialaisena muistettava Henry Cavill istahti alas lukemaan ensimmäistä The Witcher -kirjaa.

Tulevaisuus tuo tullessaan Gamereactorille kirja-arvion, jossa käsitellään kaikki Harry Potter -kirjat. Odotettavissa on jotain hyvin samanlaista, miten käsiteltiin vuosi sitten Stephen Kingin kirjasarja Musta torni.

Daniel Radcliffe lukee Harry Potteria


Ladataan seuraavaa sisältöä