Gamereactor / Dansk / Svenska / Norsk / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor
Kirjaudu sisään


Unohditko salasanan?
Et ole jäsen, Haluan rekisteröityä

Kirjaudu käyttäen Facebook-tiliä
Gamereactor Suomi
uutiset
Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V julki keväällä?

Lue, mitä uusimmat huhut vihjaavat


Voisi varmaankin sanoa, että Grand Theft Auto IV on paketissa. Peli julkaistiin pari vuotta sitten, Xbox 360:n lisäosat saatiin myöhästelyistä huolimatta ladattavaksi ja nyt lisärit ovat viimein valmiita hyppäämään muillekin pelilaitteille. Mitä siis seuraavaksi?

Todennäköisesti Grand Theft Auto V.

Tuoreimpien huhujen mukaan Rockstar voisi olla valmis julkistamaan GTA V:n jo tänä keväänä. Janco Partnersin analyytikko Mike Hickey uskoo, että peli nousee parrasvaloihin ennen kesän E3-messuja. Hickeyn mukaan odotukset pelin julkistusta kohtaan ovat kasvussa.

Analyytikon mielestä uudella Grand Theft Autolla on hyvät mahdollisuudet menestyä edellistä osaa paremmin. Sama trendi oli nähtävissä myös viime konsolisukupolvessa, jossa menestyneimmäksi osaksi nousi viimeinen, Grand Theft Auto: San Andreas.

Sarjan vanhemmat osat asettavat myös ilmeisiä odotuksia Grand Theft Auto V:n nopealle esiintulolle. Grand Theft Auto 3:n ja Vice Cityn julkaisuväli oli vain vuosi, kun taas Vice Cityn ja San Andreaksen välille jäi kaksi vuotta.

GTA IV:stä on pian kulunut tasan kaksi vuotta, joten nykysukupolven pitemmistä kehitysajoista huolimatta seuraavan osan julkistukseen tuskin on enää vuositolkulla aikaa. Milloin GTA V sitten ilmestyisi kauppoihin, on jo toinen kysymys.

Grand Theft Auto V
Niko Bellic oli Grand Theft Auto IV:n päähenkilö. Seuraavan osan odotetaan kertovan eri hahmon tarinan, eri ympäristössä.