Suomi
Gamereactor
uutiset
The Last of Us: Part II

The Last of Us: Part II teki ennätyksen Playstation 4:lle ja vuodelle 2020

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ
HQ

Kohuista ja verkkoporinasta huolimatta, tai ehkä juuri niiden ansiosta, The Last of Us: Part II myi jo ennakkoon erittäin hyvin. Nyt kun peli on ulkona, ovat myynnit lähteneet hyvin liikkeelle.

The Last of Us: Part II on odotetusti tällä viikolla brittien fyysisten pelien myyntien kärjessä. Sen lisäksi The Last of Us: Part II on julkaisussaan eniten myynyt PS4-yksinoikeus ensimmäisen kolmen päivänsä aikana. Eroa edelliseen Uncharted 4: A Thief's End -peliin kertyi yksi prosentti. Oletettavasti The Last of Us: Part II on myynyt digitaalisena enemmän kuin Uncharted 4: A Thief's End, koskapa digitaalinen jakelu on sittemmin yleistynyt, eikä maailma ole vieläkään vapaa koronaviruksen kurimuskierteestä.

Aiemmin vuoden 2020 parhaiten myynyt peli oli Animal Crossing: New Horizons, mutta nyt sitten The Last of Us: Part II jätti senkin taakseen rannalle roikkumaan.

The Last of Us: Part II on ulkona Playstation 4:lle, ja Gamereactorin arvion voi lukea täältä. Gamereactorin videoarvion voi puolestaan katsella yllä olevalla videolla.

The Last of Us: Part II

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä