Suomi
Gamereactor
uutiset
Green Day: Rock Band

Green Day rökittää Beatlesin?

Ainakin MTV uskoo niin

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

MTV-pomo Scott Guthrie uskoo, että Green Day: Rock Band tulee myymään enemmän kuin The Beatles: Rock Band. Näin siksi, että Green Day on musiikkipelien kohderyhmälle tutumpi artisti. Legandaarisen poppikvartetin nimikkopeli oli viime kuulemalla myynyt noin 1,7 miljoonaa kopiota maailmanlaajuisesti, mikä on selvästi vähemmän kuin musiikkipelit keskimäärin.

"Olimme tyytyväisiä Beatles: Rock Bandin myyntiin mutta odotimme korkeampia lukuja," Guthrie kertoi MCV:lle. "Ydinyleisömme 16-34-vuotiaat miehet tuntevat Green Dayn musiikin paljon paremmin kuin The Beatlesin. Green Daylla on paljon parempi tunnettuus kuin mitä Beatlesilla ehkä oli."

Green Day: Rock Band julkaistaan 11. kesäkuuta. Letulle on luvassa 47 biisiä bändin uran eri vaiheista, ja biisit saa käyttöön myös aikaisemmissa Rock Band -versioissa. Alla uutta kuvaa siitä, mitä tuleman pitää.

Green Day: Rock BandGreen Day: Rock BandGreen Day: Rock BandGreen Day: Rock Band

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Green Day: Rock BandScore

Green Day: Rock Band

ARVIO. Kirjoittaja Mika Sorvari

Ihan peruspätevä musiikkipeli, joka kärsii sisältönsä yksipuolisuudesta ja ohuudesta. Onneksi Harmonixin nuotituksia on kiva soittaa silloinkin, kun biisit eivät jaksa kantaa.



Ladataan seuraavaa sisältöä