Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset

Huhun mukaan Playstation 5 tulee olemaan merkittävästi kalliimpi kuin Xbox Series X

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ
HQ

PÄIVITYS 10.9.2020 klo 12:50. Uusien huhuilujen mukaan Sony harkitsee Playstation 5 Digital Editionin hinnaksi 399 dollaria, ja tavallisen Playstation 5 -konsolin hinnaksi 499 dollaria, jotta konsoli pystyisi kilpailemaan hinnassa Xbox Seriesin kanssa.

Xbox Series X julkaistaan 10. marraskuuta, ja hintaa on 499 dollaria. Asiasta uutisoi myös Gamereactor. Nyt on vielä jäljellä kysymys siitä, milloin Sony julkaisee Playstation 5 -konsolinsa, ja mitä se sitten maksaa.

Gamereactorin nimettömänä pysyttelevä lähde on paljastanut, että Playstation 5:n odotetaan olevan "merkittävästi" kalliimpi kuin Xbox Series X. Asiantila voi tietenkin muuttua nyt, kun Microsoftin konsolin hinta on tiedossa.

Sanan "merkittävä" merkitystä voi tietenkin kukin itse pohtia. Playstation 5 voisi siis maksaa vaikkapa 599 dollaria (eli 100 dollaria enemmän)?

Tilanteet muuttuvat juuri nyt nopeasti, ja ainahan huhuiluun tulee suhtautua terveellä epäluulolla.

Huhun mukaan Playstation 5 tulee olemaan merkittävästi kalliimpi kuin Xbox Series X


Ladataan seuraavaa sisältöä