Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Svenska / Norsk / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia
Gamereactor Close White
Kirjaudu sisään


Unohditko salasanan?
Et ole jäsen, Haluan rekisteröityä

Kirjaudu käyttäen Facebook-tiliä
uutiset

Virtual Console laajenee

Aprillipelit tulossa


Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

Huhtikuun ensimmäisen päivän kunniaksi Gamereactor päätti hassutella. Alla siis tämän vuoden aprillipila:

Nintendo on ilmoittanut Virtual Consolen laajentuvan jälleen. Äskettäin Wiin pelinlatauspalveluun lisättiin Commodore 64 -pelikirjasto, ja pian Virtual Consolesta voi ladata myös Dreamcast-pelejä. Nintendon mukaan ensimmäisten Dreamcast-pelien joukossa myyntiin tulevat Chu Chu Rocket ja Project Gotham Racing -sarjan esi-isä Metropolis Street Racer. Dreamcast-pelien hinnaksi tulee 1200 Wii-pistettä, joten ne ovat latauspalvelun kalleimpia pelejä.

Nintendo emuloi myös Dreamcastin VMU-muistiyksikköä niissä peleissä, jotka alunperin sisälsivät muistikortille ladattavan pikkupelin. Wiin kautta voi ladata DS:lle pienen demon, joka säilyy käsikonsolin välimuistissa sen sammuttamiseen asti.

Dreamcast-pelien saapuminen Wiille on hyvä uutinen myös muille Virtual Console -pelajille, sillä pelien suuren koon takia Nintendo on julkaisemassa uutta firmware-päivitystä, joka mahdollistaa ladattavien pelien pelaamisen SD-muistikortilta. Pelit tulevat kuitenkin olemaan sidottuja siihen Wii-konsoliin, jolla ne on ostettu piratismin ehkäisemiseksi.

Firmware julkaistaan Euroopassa tänään, ja toimituksen Wii vilkuttikin aamulla iloisesti sinistä. Ensimmäisiä Dreamcast-pelejä joudutaan valitettavasti odottamaan perjantaihin 11.4. asti.

Shenmueta odotellessa...