Suomi
UUTINEN - SPONSOROITUA SISäLTöä

GTFO-pelin uusin päivitys työn alla kehittäjien kanssa

GTFO-pelin Rundown 004 "Contact" on nyt linjoilla, mutta Gamereactor pääsi jo ennakkoon ottamaan tuntumaa pelinkehittäjien kanssa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Rundown 004 "Contact" on viimeisin päivitys selviytymiskauhupyssyttelyyn GTFO. Päivitys on nyt linjoilla. Mukana on seuranhaku (alfa-tasolla) ja monipuolinen vaikeustaso kentissä.

Mistä siis on kyse? Millainen peli on GTFO, ja onko se niin kova kuin itse väittää? Gamereactor pääsi pelaamaan kehittäjien kanssa, ja tuloksia pääsee katsomaan alta.

Odotettavissa draamaa, virheitä ja runsaasti hauskanpitoa!

HQ

Katso lisää Steamista!

Gamereactor tekee välillä yhteistyösopimuksen yhteistyökumppanin kanssa, ja tuloksena on yksi tai useampi video kyseisestä tuotteesta. Tämä tarkoittaa, että vaikka videon on tehnyt Gamereactor, ovat ne kuitenkin sponsoroituja, ja lisätietoa voi lukea klikkaamalla yllä olevaa linkkiä. Muista myös, että osallistuaksesi Gamereactorin kilpailuihin, sinun tulee asua joko Tanskassa, Ruotsissa, Norjassa tai Suomessa.

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
GR Livessä tänään GTFO:n se uusin anti

GR Livessä tänään GTFO:n se uusin anti

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Tänään 10 Chambers Collective on laskenut linjoille pelissään GTFO uuden niin sanotun rundown-kattauksen nimeltä The Vessel. Meininkiä tietenkin testataan tänään GR...



Ladataan seuraavaa sisältöä