Gamereactor / Dansk / Svenska / Norsk / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / China
Gamereactor
Kirjaudu sisään


Unohditko salasanan?
Et ole jäsen, Haluan rekisteröityä

Kirjaudu käyttäen Facebook-tiliä
Gamereactor Suomi
uutiset
Grand Theft Auto V

GTAV hyydytti Max Payne 3:n?

Päivän spekulatiiviset uutiset


Fudzillan puolella on aprikoitu kovasti Grand Theft Auto V:n mahdollista ilmestymispäivää, ja sitä miten se on saattanut vaikuttaa Max Payne 3:n kehittelyyn. Rockstar on ollut kovin hiljaa GTA-sarjan seuraavan osan suhteen, ja nelonen on varmastikin saanut sen lisäsisällön mitä se tulee saamaan. Monien GTA:sta vastaavien työntekijöiden sopimukset raukeavat tammikuussa 2012, joten olisi loogista olettaa että seuraava osa on pöydällä siihen mennessä.

Max Payne 3:sta ollaan myös oltu kovin kovin hiljaa, mutta siitä sentään julkaistiin alunperin hieman kuvia ja taustatietoja, kun taas GTAV:stä ollaan vain oltu visusti hiljaa. Nyt spekuloidaankin sitä, että Max Paynen hikisen-aurinkoinen jatko-osa on joutunut sivuraiteelle aikatauluissa, ja kaikki resurssit kaadetaan GTA:n puolelle.

Ammattiennustajat uskovat että GTAV julkistetaan E3-messuilla tänä vuonna, joskaan sitä ei varmastikaan julkaista ennen ensi vuoden maaliskuuta.