Suomi
Gamereactor
uutiset
The Legend of Zelda: Link's Awakening

GR:n joulukalenteri, 9. luukku

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ
HQ

Joulukuu on taas täällä. Se tarkoittaa tietenkin myös joulukalenteria, jonka kisoista on mahdollista voittaa toinen toistaan mukavampia palkintoja. Jouluaattona arvotaan päivän kysymykseen oikein vastanneiden kesken Sonyn tarjoama Playstation 5 -konsoli. Tähän pääkisaan voi osallistua jo nyt täällä.

Tänä vuonna on tulossa joka päivä oma kilpailunsa. Luonnollisesti jokainen kisa eli luukku on käynnissä ainoastaan sen kyseisen päivän ajan (klo 07:00-23:00). Näin ollen kannattaa tsekata Gamereactorin sivua joka päivä, ja osallistua kisoihin päivittäin.

Voittajat ilmoitetaan yhtenä pötkönä kerran viikossa, ja palkinnot toimitetaan pääasiassa latauskoodina Gamereactorin yksityisviestillä. Tavarapalkinnoissa kysytään tietenkin Gamereactorin yksityisviestillä yhteystietoja.

9. luukku aukeaa nyt, ja palkintona on Nintendo pack (2kpl Cleaning Cloth Zelda Link's Awakening, 2kpl Beach Towel Zelda Link's Awakening). Osallistu kisaan täällä.

Palkinnon tarjoaa Bergsala.

The Legend of Zelda: Link's Awakening

Aiheeseen liittyviä tekstejä

1
GR:n joulukalenteri, 9. luukku

GR:n joulukalenteri, 9. luukku

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Joulukuu on taas täällä. Se tarkoittaa tietenkin myös joulukalenteria, jonka kisoista on mahdollista voittaa toinen toistaan mukavampia palkintoja. Jouluaattona...



Ladataan seuraavaa sisältöä