Gamereactor / Dansk / Svenska / Norsk / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / China
Gamereactor
Kirjaudu sisään


Unohditko salasanan?
Et ole jäsen, Haluan rekisteröityä

Kirjaudu käyttäen Facebook-tiliä
Gamereactor Suomi
uutiset
Max Payne 3

Max Payne 3 maaliskuussa 2012

Rockstar vahvisti uuden julkaisuajan


Rockstar ja emoyhtiö Take 2 ovat vahvistaneet uuden julkaisuajan kehityshelvetissä pyörineelle Max Payne 3:lle. Pelin on määrä ilmestyä Pohjois-Amerikassa ja Euroopassa maaliskuussa 2012. Laitealustoina toimivat edelleen Playstation 3, Xbox 360 ja PC.

Peli jatkaa Max Paynen, entisen NYPD-etsivän, tarinaa Sao Paolossa, Brasiliassa, kun tämä palkkautuu henkivartijaksi rikkaalle perheelle. Rikollisten hyökätessä perhettä vastaan Maxille tarjoutuu viimein mahdollisuus puhdistaa nimensä ja päästä eroon traumaattisen menneisyytensä taakasta.

Max Payne 3:ssa hyödynnetään Rockstarin tuoreinta pelimoottoria, jonka on määrä tuottaa korkeajännitteinen, elävä räiskintäkokemus. Tutuista ominaisuuksista mukana ovat edelleen bullet time -hidastukset, mutta niiden lisäksi myös "älykäs suojautumismekaniikka" kuuluu vakiovarustukseen. Pelin toivotaan vetoavan sekä sarjan veteraaneihin että uusiin pelaajiin.

Yksinpelikampanjaa täydentää ensi kertaa myös moninpeli, johon sisältyy muun muassa kokemuspistejärjestelmä ja klaanituki.

Max Payne -sarjan luonut suomalainen Remedy ei osallistu kolmannen osan kehitykseen, vaan pelistä vastaa joukko Rockstarin kehitystiimejä.

Max Payne 3
Max Payne 3