Suomi
Gamereactor
uutiset
Star Wars: Republic Commando

Aspyrin väitetään uusivan Star Wars: Republic Commandoa

Kloonien hyökkäys.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Aspyrin huhuttiin viime viikolla työstävän uusivan klassikkoteos Star Wars: Knights of the Old Republicia, mutta kyseessä ei välttämättä ole tiimin ainoa remasteroitava Tähtien sota -julkaisu Nintendo Everything on nimittäin havainnut Nintendon palvelimilta viittauksia takavuosien Star Wars: Republic Commandoon liittyen.

Retrojulkaisun esiintyminen sinänsä ei olisi kummallista, mutta alusta sen sijaan herättää ihmetystä. Star Wars: Republic Commando julkaistiin nimittäin vuonna 2005 vain PC:lle ja Xboxille. Täten viittaus antaa ymmärtää, että kyseessä saattaa hyvinkin olla remasteroitu versio.

Vuototapakin herättää luottamusta. Kuten Nintendo Everything mainitsee, Switchin Fortnite ja Paladins havaittiin ensimmäistä kertaa samalla tavalla.

Aspyr on ollut kiireinen Star Wars -uusioversioiden kanssa. Tiimi kunnosti Jedi Knight: Jedi Academyn, Jedi Knight II: Jedi Outcastin sekä Episode I Racerin jo aiemmin. Tällä perusteella Republic Commando voisi hyvinkin saada panssarikiillotuksen seuraavaksi.

Star Wars: Republic Commando

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä