Suomi
Gamereactor
uutiset
Battlefield 3

PETA kritisoi Battlefield 3:a

Rotanpuukotus suututti

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Eläinten oikeuksia monesti radikaalisti puolustava PETA on syyttänyt Battlefield 3 -kehittäjä Diceä pelaajien rohkaisemisesta sadistiseen väkivaltaan eläimiä kohtaan. PETA:n suuttumus nousee pelin kolmannesta tehtävästä, jossa pelaajat voivat halutessaan puukottaa rotan puolihuolimattomasti.

"Realistinen videopeli Battlefield 3 käsittelee eläimiä sadistiseen tapaan. Se tarjoaa pelaajille tilaisuuden tappaa rotan taisteluveitsellä, ja heittää sen sitten pois hännästään", PETA:n saksalaisen haaran julkaisema tiedote kertoo. Järjestön mukaan tällä voi olla brutalisoiva vaikutus pelin nuoriin miespelaajiin.

"Saksassa on ollut toistuvia tapauksia joissa nuoret ovat tappaneet eläimiä. Inspiraatio näihin tekoihin on usein tullut elokuvista ja videopeleistä", PETA väittää.

Viimeksi PETA suuttui Super Meat Boyn tiimoilta ja teki sille vaihtoehtoisen Super Tofu Boy -version.

Battlefield 3

Aiheeseen liittyviä tekstejä

3
Battlefield 3: Armored KillScore

Battlefield 3: Armored Kill

ARVIO. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Sisätiloihin keskittyneen Close Quartersin vastapainoksi BF3 sai Armored Kill -lisäosan, joka avartaa nettisodan mittakaavaa.

8
70 prosentin alennuksia Originista

70 prosentin alennuksia Originista

UUTINEN. Kirjoittaja Mika Sorvari

Kesä on alennusten aikaa, ja tällä kertaa Origin haluaa varmistaa, etteivät pelaajat pääse pahemmin altistumaan auringonvalolle lomiensa aikana.

PS Plus -kirjastoon tiukkaa toimintaa

PS Plus -kirjastoon tiukkaa toimintaa

UUTINEN. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Playstation Plus -jäsenille maksuttomien pelien kirjasto päivittyy heinäkuussa rankalla kädellä. Tulossa ovat mm. Battlefield 3 ja Saints Row: The Third.



Ladataan seuraavaa sisältöä