Suomi
Gamereactor
uutiset

Yahoo Answersin loppu koittaa pian

Vuodesta 2005 saakka on sinnitelty.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Kaikki mitä olet aina halunnut tietää, mutta et ole kehdannut kysyä ääneen? Sellaisia asioita on paljon, ja vuosien ajan sellaisten vastauksien saamiselle oli paikka nimeltä Yahoo Answers aina vuodesta 2005 lähtien. Mutta nyt yksi aikakausi päättymässä, sillä Yahoo Anaswers suljetaan. Loppu koittaa 4. toukokuuta 2021. Valmistelu alasajolle aloitetaan jo 20. huhtikuuta, jolloin sivustoa pystyy ainoastaan enää lukemaan, eikä siis enää kirjoittamaan ("read-only mode").

Yahoo Answers oli aikoinaan hyvinkin suosittu, mutta sivusto menetti merkitystään, kun muun muassa Reddit ja Quora ilmaantuivat mukaan kuvioon. Siitä huolimatta vielä 16 vuotta lanseerauksensa jälkeenkin Yahoo Answersilla on oma vankka kannattajakuntansa: kysymyksiä esitetään, ja niihin myös vastataan.

Jos haluaa vielä kerran katsastaa, mitä kaikkea tulikaan joskus kysyttyä, on aikaa 30. kesäkuuta saakka pyytää ladattavaa tallennetta. Mainitun päivämäärän jälkeen kaikki kysymykset vastauksineen poistetaan, eikä niitä ole enää mahdollista palauttaa.

Kaikella on aikansa.

Yahoo Answersin loppu koittaa pian

Kiitokset, IGN



Ladataan seuraavaa sisältöä