Suomi
Gamereactor
uutiset
Pac-Man 99

Tässä on bittiavaruuteen poistuneen Super Mario Bros. 35 -pelin korvaaja Nintendo Switchillä

Pac-Man 99

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Viikko sitten Nintendo toteutti kuin toteuttikin uhkauksensa, ja niin Super Mario 3D All-Stars kuin Super Mario Bros. 35 poistuivat Nintendo Switchiltä jälkiä jättämättä. Liiketoiminnan kannalta ratkaisussa ei kauheasti järkeä ollut, ja seurauksena fyysisten Super Mario 3D All-Stars -pelien hinnat ovat jo lähteneet nousuun. Ja vain verkossa pelattava Super Mario Bros. 35 on kadonnut jälkiä jättämättä ikään kuin sitä ei olisi koskaan olemassa ollutkaan. Nintendo kuitenkin on nyt päättänyt, että viikko on riittävän pitkä suruaika.

Nintendo ja Bandai Namco ovat ilmoittaneet, että Pac-Man 99 julkaistaan yksinoikeudella Nintendo Switch Onlinen tilaajille, ja että peli on jo nyt ulkona. Ja kuten nimikin sen kertoo, kyseessä on Pac-Manin Battle Royale -versio Tetris 99 -pelin hengessä sitä kuopattua Super Mario Bros. 35 -teosta unohtamatta. Pac-Manissä on silti mukana joitakin muutoksia verrattuna kilpailijoihin.

Kummituksen syöminen lähettää yhdelle vastustajalle "Jammer Pac-Manin". Tällaiseen osuminen hidastaa liikettä, joten totta kai näitä hidastajia kannattaa lähettää kilpailijoiden peliin mahdollisimman paljon. Alla olevalla videolla näkyy, että syömällä useampia "Sleeping Ghost" -olioita luodaan isojen kummitusten perään joukko pienempiä, ja näin se peli vaikeutuu merkittävästi muilla pelaajilla.

Katso traileri alta täällä Gamereactorissa.

HQ
Pac-Man 99

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä