Suomi
Gamereactor
uutiset
Resident Evil Village

Resident Evil Village sopii monenlaisille silmille

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Capcomin RE Engine -pelimoottoria on kiittäminen viime vuosien Resident Evil -pelien näyttävästä ulkoasusta, ja sama pelimoottori hyrrää myös 7. toukokuuta 2021 julkaistavan Resident Evil Villagen pohjalla. Nyt sitten pelin ohjaaja Morimasa Sato on paljastanut Official PlayStation Magazinelle (josta raportoi MP1st) jotain todella siistiä. Resident Evil Villagessa on mukana useita erilaisia visuaalisia tiloja.

Saton mukaan tavoitteena on antaa pelaajalle mahdollisuus muokata pelin visuaalinen kokemus itselle mieluisaksi. Täysin selväksi ei kuitenkaan tule, mitä tämä itse asiassa tarkoittaa. Toisaalta Playstation 5:n Maiden-demolla on jo käytössä 60 fps ja ray tracing, joten saa nähdä, mitä muuta tuunailua on luvassa siinä varsinaisessa pelissä.

Resident Evil Village julkaistaan PS5:lle, PS4:lle, Xbox Series X:lle, Xbox Series S:lle, Xbox Onelle, PC:lle ja Google Stadialle. Alkaneen viikon torstain ja perjantain välisenä yönä on luvassa se Capcomin uusi suoratoistolähetys koskien sitä, mitä tulossa on. Asiasta uutisoi myös Gamereactor.

Resident Evil Village
HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä