Suomi
Gamereactor
uutiset
Assassin's Creed Valhalla

Ubisoft tunnusti, etteivät Assassin's Creed Valhallan päivitykset ole olleet laadultaan riittävällä tasolla

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Assassin's Creed Valhalla on saanut linjoille joukon päivityksiä julkaisunsa jälkeen, ja harmillisesti niistä on sitten seurannut yhtä jos toistakin ongelmaa. Nyt sitten kehitystiimi on noteerannut julkisesti, etteivät päivitykset ole olleet laadullisesti sillä tasolla kuin niiden olisi pitänyt.

"Our community is at the heart of everything we do, and we always strive to provide you with great experiences. That said, we recognize that some of our recent title updates may not have met your expectations or been up to our standards."

Tiedote kertoo senkin, että kehitystiimi siirtyy nykyisestä viiden viikon päivitystahdista neljän viikon päivitystahtiin, ja seuraava saapuukin linjoille jo tänään 27. huhtikuuta.

Se ensimmäinen iso tarinallinen päivitys Assassin's Creed Valhalla: Wrath of the Druids pitäisi saapua 13. toukokuuta. Lisäksi myöhemmin keväälle on luvattuna "ilmainen pelimuoto".

Ubisoft on ajan kanssa rakentanut Assassin's Creedistä yhden live service -sarjan muiden joukkoon, vaikka se ei ehkä sellaista välttämättä tarvitsisi.

Assassin's Creed Valhalla

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä