Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Destiny 2

Destiny 2:ssa ristiin pelaamisen betailua ensi viikolla

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Hiljan Destiny 2:ssa käynnistyi uusi kausi Season of the Splicer, ja mukaan livahti "bugi", jonka avulla PC:llä, Playstationilla ja Xboxilla pelaavat pääsivät hetkeksi pelaamaan keskenään samalle hiekkalaatikolle. Moinen bugi korjattiin pikavauhtia pois, sillä ristiin pelaaminen ei ole vielä valmis. Mutta pian on.

Bungienilmoituksen mukaan ristiin pelaamisen betatesti on käynnissä tiistaista 25. toukokuuta alkaen aina torstaihin 27. toukokuuta saakka. Silloin mukana on erityinen Vanguard Strikes -pelilista, johon kaikilla Destiny 2 -pelaajilla on pääsy. Mikäli suorittaa kolme strike-tehtävää testijakson aikana, saa erityisen "Emblemin" muistoksi.

Bungie pyrkii saattamaan ristiin pelaamisen linjoille kauden 15 alkuun mennessä.

Destiny 2

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Destiny 2: Curse of Osiris DLCScore

Destiny 2: Curse of Osiris DLC

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Bungien kaltaisen ison ja ammattitaitoisen studion luulisi oppivan virheistään. Ensimmäinen Destiny on kuitenkin näemmä jäänyt unholaan, sillä Curse of Osiris -lisäri toistaa kaikki isiensä virheet.Ladataan seuraavaa sisältöä