Suomi
Gamereactor
uutiset

Resolution Gamesin rahoituskierrokselle onnistunut päätös

Kierros tuotti 25 miljoonaa dollaria, studion kokonaispääoman ollessa nyt 38 miljoonaa dollaria.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Ruotsalainen VR-peleihin erikoistunut studio, Resolution Games, on ilmoittanut päättäneensä yhden suurimmista VR-studioon kohdistuneista rahoituskierroksista. Kierros tuotti 25 miljoonaa dollaria, studion kokonaispääoman ollessa nyt 38 miljoonaa dollaria.

Resolution Gamesin toimitusjohtaja Tommy Palm kertoo lehdistötiedotteessa näkevänsä VR-pelaamisessa valtavan potentiaalin, samalla kun kauppaympäristö on kehittymässä. Palmin mukaan studio haluaa nostaa VR-pelaamisen laatustandardeja ja ylittää aiemman PC- ja konsoliympäristöissä nähdyn potentiaalin.

Resolution Games on tullut tunnetuksi ns. "live-service" -VR-nimikkeitään, joita ei usein nähdä muilla alustoilla. Pelit kuten Demeo, Blaston ja Cook-Out: A Sandwich Tale on leimallisia studion tuotteita.

Samalla studio ilmoitti Malte Brathin, toisen Bitkraft Venturesin perustajan, liittymisen yhtiön hallitukseen. Brathin mukaan yrtiyksen visio ja tämänhetkinen moninpelituotanto ovat mullistavia ja Bitkraft on innoissaan mukana Resolutionin VR-toiminnassa.

Rahoituksen myötä Resolution Games vankistaa asemiaan VR-kehittäjien markkinoilla.

Resolution Gamesin rahoituskierrokselle onnistunut päätös


Ladataan seuraavaa sisältöä