Suomi
Gamereactor
uutiset
Battlefield 2042

Battlefield Portal mahdollistaa sodan sääntöjen muuttamisen

Työkalupakki omanlaisen Battlefield-kokemuksen luomiseksi

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

EA Play Live -tilaisuudessa esiteltiin se toinen Battlefield 2042 -moninpelin tukipilari. Battlefield Portal on työkalupakki, jonka avulla pelaajat voivat luoda oman Battlefield-kokemuksensa kautta koko pelisarjan historian. Näitä pelikokemuksia voi muovata verkkopalvelussa omistamatta edes itse peliä. Ja toki omia luomuksia voi jakaa vapaasti muille pelaajille.

Battlefield Portalissa on valittavana 13 erilaista karttaa. Mukana on seitsemän All-Out Warfare -karttaa, ja kuusi klassista karttaa peleistä Battlefield 3, Bad Company 2 ja Battlefield 1942 (Battle of the Bulge, Arica Harbour, Caspian Border, El Alamein, Valparaiso ja Noshahr Canals). Kartat on toki päivitetty ja tuunattu visuaalisesti, ja niillä voi pelata jopa 128 pelaajaa samaan aikaan.

Paluun tekevät myös yli 40 ajokkia, yli 40 asetta ja yli 30 teknistä vempelettä. Kaikki ovat käytettävissä Battlefield Portalissa. Lehdistötiedotteen mukaan ryhmittyminä ovat ainakin 1942-pelin Britannia, Yhdysvallat ja Saksa, ja sitten vielä Bad Company 2:n Yhdysvallat ja Venäjä saapuvat yksinoikeudella Battlefield Portaliin ollen pelattavissa 2042:n spesialistien kera.

Millaisia asetuksia sitten voi muokata Battlefield Portalissa? Ainakin käytössä olevia aseita, pelimuotoa ja valittavia ryhmittymiä. Mukana on myös Logic Editor, joka antaa lisääkin tuunailumahdollisuuksia. Logic Editorissa voi asettaa voiton vaatimukset, joukkueiden pelaajamäärät ja luoda erikseen matsin sisäisiä event-tapahtumia.

Yllättäen EA ei ole paljastanut vielä mitään 2042:n verkkopelistä. Se kolmas tukipilari on nimeltään Hazard Zone, ja se onkin "kokonaan uusi partiopohjainen korkeapanoksinen pelimuoto, jollaista ei ole koskaan ennen nähty", kuinkas muuten. Kyseessä ei kuulemma ole Battle Royale.

HQ
Battlefield 2042

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä