Suomi
Gamereactor
uutiset

Entinen Playstation-pomo ei usko Xbox Game Passin olevan voitollinen, ainakaan vielä

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Xbox Game Pass on tällä hetkellä ehkä se kaikkein paras peliaiheinen tarjous, mikä kuluttajille on tarjolla. Kaiken aikaa taustalla vellova kysymys on tietenkin se, onko mahtavuus voitollinen Microsoftille ja pelinkehittäjille itselleen. Microsoft itse tuntuu olevan tyytyväinen, mutta epäilijöitäkin on.

Games Industry on päässyt haastattelemaan entistä Playstationin pomoa Shawn Laydenia. Hänen mukaansa Xbox Game Pass ei varmaankaan ole voitollinen "vielä", mutta että tilanne voi muuttua. Kyse on Laydenin mukaan tilaajien määrästä, tilauksen kuukausihinnasta ja pelinkehityksen kuluista.

"It's very hard to launch a $120m game on a subscription service charging $9.99 a month. You pencil it out, you're going to have to have 500 million subscribers before you start to recoup your investment. That's why right now you need to take a loss-leading position to try to grow that base. But still, if you have only 250 million consoles out there, you're not going to get to half a billion subscribers. So how do you circle that square? Nobody has figured that out yet."

Entinen Playstation-pomo ei usko Xbox Game Passin olevan voitollinen, ainakaan vielä


Ladataan seuraavaa sisältöä