Suomi
Gamereactor
uutiset
NHL 22

NHL 22 tuntee Frostbiten puraisun

Julkaisu 15. lokakuuta 2021

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

EA Sports on julkistanut jääkiekkopelinsä tulevalle kaudelle. Yksi suurimmista muutoksista, jonka NHL 22 tuo tullessaan, on siirtyminen vanhasta Ignite-pelimoottorista uudelle Frostbite-alustalle. Frostbite on jo käytössä FIFA- ja Madden-pelisarjoissa.

Frostbiten myötä pelin ulkoasu kokee lukuisia parannuksia etenkin uuden sukupolven alustoilla. Pelaajat, yleisö ja jopa jää näyttävät nyt terävämmiltä ja paremmilta, mutta selkeimmin nähtävä lisäys on AR-grafiikat, jotka heijastavat pelaaja- ja pelidataa esimerkiksi jään pintaan aloitusten aikana. Kaikki graafiset lisäykset eivät kuitenkaan ole mukana edellisen sukupolven konsoliversioissa.

Pelillisesti isoin mainittu uutuus ovat Superstar- ja X-Factor-nimiset ominaisuudet, jotka ovat tietyille huippupelaajille annettuja erikoiskykyjä. Esimerkiksi Toronton Auston Matthewsillä (joka on myös pelin kannessa tänä vuonna), on käytössään "Shock & Awe" -niminen X-Factor, jota käyttämällä hahmo tekee ensin erityisen harhautuksen ja laukoo sen jälkeen tarkasti. X-Factoreita luvataan olevan ainakin noin sadalla pelaajalla mukaan lukien maalivahdit.

Factorit ovat osa myös tulevan kauden Be a Pro -pelimuotoa. Luotu pelaaja saa factorit käyttöönsä uran edetessä peliotteiden ja suosion mukaan. Factorien ohella Be a Pron kerronnan sanotaan olevan tänä vuonna aiempaa dynaamisempi. Myös muihin pelimuotoihin on tulossa lisäyksiä ja uudistuksia, mutta niistä EA Sports kertoo lisää myöhemmin.

NHL 22 ilmestyy Playstation 4:lle, Playstation 5:lle, Xbox Onelle ja Xbox Series X:lle (ja S:lle) lokakuun 15. päivä kuluvaa vuotta. Harmillisesti mukana ei ole ilmeisesti mahdollisuutta pelata yhtä aikaa eri konsolien välillä, mutta ainakin pelaajadatansa saa siirrettyä toiseen peliversioon, jos konsoliaan päivittää kauden aikana.

HQ
NHL 22NHL 22
NHL 22
NHL 22

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Arviossa NHL 22

Arviossa NHL 22

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

On aika arvioida se EA:n jääkiekkoilun uusi vuosipäivitys NHL 22. Lue arvio täältä.

0
NHL 22, tee varaslähtö jo tänään

NHL 22, tee varaslähtö jo tänään

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

EA Play ja Xbox Game Pass -tilaajilla on kivaa varsinkin, jos pitää jääkiekosta. EA on ilmoittanut NHL 22 -pelin saapuneen, ja tarjolla on 10 tuntia pelaamista. Se...

0
NHL 22, tällainen on se uusi X-Factor

NHL 22, tällainen on se uusi X-Factor

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

NHL 22 julkaistaan 15. lokakuuta 2021 Playstationille ja Xboxille. Uuden polven konsoleissa mukana on ominaisuus nimeltä X-Factor, joka alun perin esiteltiin EA:n...



Ladataan seuraavaa sisältöä