Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Mortal Kombat 11

Huhun mukaan Netherrealm Studiosin seuraava peli on Mortal Kombat 12

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Netherrealm Studios perustettiin 11 vuotta sitten, ja studio on vuorotellut Mortal Kombatin ja Injusticen välillä. Studion edellinen peli oli Mortal Kombat 11, joten logiikan mukaan se seuraava olisi sitten Injustice 3. Mutta ei ehkä sittenkään.

Huhuiluiden mukaan seuraavaksi olisi tulossa - ei suinkaan Injustice 3 vaan - Marvelin tappelupeli. Mutta jos taas uskotaan Games Beatin toimittajaa Jeff Grubbia, ei tulossa ole Injusticea eikä Marvelin tappelupeliä, vaan ihan vain Mortal Kombat 12.

Grubb lausui julki ounastelunsa podcastissaan Grubb Snax, ja syynä olisi Warner Brosin epävarmuus koskien aiemmin kesällä tapahtunutta yhdistymistä Discoveryn kanssa. Lisenssihahmojen käyttäminen seuraavassa pelissä aiheuttaisi ongelmia, jos Netherrealm Studios päätettäisiinkin myydä.

Mortal Kombat 11 on myynyt yli 12 miljoonaa kappaletta. Gamereactorin arvion pääsee lukemaan täällä.

Mortal Kombat 11

Kiitokset, Gaming Bolt

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä