Suomi
Gamereactor
uutiset
Halo Infinite

Tällaisilla eväillä erilaiset pelaajat saavat muokata Halo Infiniten mieleisekseen

Tärkeintä on saada mahdollisimman monenlaiset pelaajat mukaan.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Halo Infiniten tekninen testailu on nyt taakse jäänyttä elämää. 343 Industries osallistui hiljan tilaisuuteen Xbox Accessibility Showcase esitellen monenlaisia tapoja siitä, miten erilaiset pelaajat pääsevät mukaan karkeloihin 8. joulukuuta alkaen.

Mukana on muun muassa tekstityksen koon säätämistä, taustan läpikuultavuutta, värien säätöä ja niin edelleen. Lisäksi valikoihin voi valita puheen, ja puheen nopeuden. Niin ikään käyttöliittymää voi muokata saadakseen paremmin selvää tiedoista. Niin ja ohjaimen napit saa muokata uuteen uskoon, samoin kuin hiiren ja näppäimistön. Uusi Movement Assisted Steering päästää ohjaamaan ajokkeja muutamalla erilaisella tavalla.

Muitakin uudistuksia on, ja niihin pääsee tutustumaan täällä. Tavoitteena on ollut tehdä uusille pelaajille Halon aloittaminen mahdollisimman helpoksi.

"343 Industries' goal is to make the newest journey into the Halo universe more accessible to as many gamers as possible. That includes those who are brand-new to the Halo franchise, as well as those who struggled to play due to barriers that hadn't previously been accounted for. Inclusion is core to the Halo Infinite experience, and in recognition of that, the team built in new features to enable people to customize their Halo Infinite gameplay experience."

HQ
Halo Infinite

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä