Suomi
Gamereactor
uutiset

Dwayne "The Rock" Johnson Yhdysvaltain presidentiksi?

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Ulkoisesti Donald Trumpilla ja Dwayne "The Rock" Johnsonilla ei ehkä ole paljoa yhteistä. Kuitenkin molemmat ovat painiskelleet WWE:ssä, ja molempia on pohdittu Yhdysvaltain presidentiksi ilman aiempaa poliittista kokemusta. Johnson ei ole vielä päättänyt, asettuako ehdolle. Mutta ainakaan ajatuksesta hän ei ole luopunut.

Varietyn haastattelussa Johnson mainitsee selvitelleensä asiaa. Lisäksi Johnsonista vaikuttaa siltä, että merkit ilmassa ovat hyvät esimerkiksi vuosille 2024 ja 2028.

Hän tosin tunnustaa, ettei tiedä politiikasta mitään.

"You know, at the end of the day, I don't know the first thing about politics. I don't know the first thing about policy. I care deeply about our country. I care about every f-king American who bleeds red, and that's all of them. And - there's no delusion here - I may have some decent leadership qualities, but that doesn't necessarily make me a great presidential candidate. That's where I am today."

Johnson mielletään yleensä republikaaniksi, ja hän on aiemmin puhunut Republican National Conventionissa. Viimseimmissä vaaleissa hän kuitenkin asettui Joe Bidenin taakse.

Mikäli Johnsonista aikanaan presidentti tulee, ei se olisi ensimmäinen kerta maan historiassa. Ronald Reagan toimi presidenttinä vuodet 1981-1989, ja näytteli myös 53 elokuvassa.

Dwayne "The Rock" Johnson Yhdysvaltain presidentiksi?


Ladataan seuraavaa sisältöä