Suomi
UUTINEN - SPONSOROITUA SISäLTöä

Yhteistyössä Powerin ja Microsoftin kanssa on aika kertoa lisää PC:n Xbox Game Passista

Yhteistyössä Powerin kanssa tehdään nyt PC:n Xbox Game Passia tunnetuksi. Dórin jälkeen vuorossa Natascha.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Xbox Game Pass... olet varmaankin kuullut siitä lukemattomia kertoja. On kuitenkin hyvä hetki pysähtyä hetkeksi pohtimaan, miten mahtava tarjous onkaan lopulta kyseessä. Microsoftin palvelu lanseerattiin vuonna 2017, ja aluksi pelien valikoima oli varsin rajattu.

Seuranneiden kuukausien aikana Microsoft jatkoi palvelun arvon kohottamista, ja varsin kunnianhimoisten laajennuksien jälkeen palvelusta sukeutui pelialan vastine Netflixille. Tarjolla on kattava kokoelma mikroskooppisen pienellä hinnalla verrattuna pelialan muuten korkeisiin hintoihin. Ja nämä hinnat ovat vain nousseet, kun Xbox Series X, Series S ja Playstation 5 julkaistiin.

Yhteenvetona siis tilaus konsolille (tai PC:lle samalla hinnalla) maksaa 9,99 euroa kuukaudessa, tai 12,99 euroa kuukaudessa Ultimaten tilaajille, jolla saa lisäksi pääsyn EA Playn pelivalikoimaan ja Xbox Cloud Gamingiin, jonka avulla siis pääsee pelaamaan pilvipalvelun voimin vähintään sataa eri peliä.

Kyse on uudemmista niin sanotun kolmannen osapuolen peleistä, kuten Aliens: Fireteam Elite, Generation Zero ja Among Us. Aiemmin on saatu valikoimaan sellaiset pelit kuin Outriders, Grand Theft Auto V ja The Witcher 3: Wild Hunt. Mukana on myös laaja valikoima taaksepäin yhteensopivia klassisia Xboxin pelejä niin alkuperäiseltä Xboxilta kuin Xbox 360 -laitteeltakin. Menneisyys ja nykyisyys lyövät kättä, ja tulevaisuudessakin Microsoft on luvannut laittaa uudet omat Xbox Game Studiosin pelinsä heti julkaisussa Xbox Game Passiin. Fable, Avowed, The Elder Scrolls VI, Starfield, Forza Motorsport ja niin edelleen, sillä lista on pitkä. Joulukuussa saapuu lisäksi Halo Infinite ilmaiseksi niin PC:lle kuin Xboxille.

Muitakin jäsenetuja on, kuten erityisiä tarjouksia ja alennuksia sekä tietysti jo aiemmin mainittu Xbox Cloud Gaming, jolla voi jatkaa konsolilla aloitettua peliä verkkoselaimella, älypuhelimella tai tabletilla.

Kyseessä on siis kovan luokan tarjous, ja siksi yhdessä Powerin kanssa sitä Game Passia on syytä tehdä tunnetuksi. Gamereactor on tehnyt lukuisia videoita, joista ensimmäisen voi katsella alta. Tulevaisuudessa on tulossa useita muitakin videoita, ja lisää voi lukea täältä.

Kuudennella videolla tavataan Morten poikansa Valdemarin kanssa

HQ

Dóri pitää videopeleistä, mutta ei tiedä, mitä kannattaisi pelata. Onneksi PC Game Pass antaa monia erilaisia vaihtotehtoja.

HQ

Neljännellä videolla tavataan Lasse ja Dóri miettimässä konsolikateutta.

HQ

Kolmannella videolla tavataan Lasse, jolla ei ole rahaa liiaksi.

HQ

Toisella videolla tavataan Natascha, jolla on sama ongelma.

HQ

Ensimmäisellä videolla tavataan Dóri.

HQ
Yhteistyössä Powerin ja Microsoftin kanssa on aika kertoa lisää PC:n Xbox Game Passista


Ladataan seuraavaa sisältöä