Suomi
Gamereactor
uutiset
Halo Infinite

Gamereactorin Halo Infinite -turnaus starttaa huomenna

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Muutama viikko sitten Gamereactorissa alkoi ilmoittautuminen mittavaan Halo Infinite -turnaukseen yhteistyössä Microsoftin kanssa, ja nyt taisto on oikeasti alkamassa.

Kuinka kaikki siis tapahtuu? Aivan aluksi on huomattava, että kannattaa vierailla turnaussivulla.

Pelejä pelataan neljänä eri päivänä, jotka ovat 14., 16., 18. ja 20. joulukuuta. Joukkueet ovat vapaat päättämään keskenään kellonajan kyseisinä päivinä. Semifinaalit ja finaalit organisoidaan jäljelle jääneiden joukkueiden toiveiden perusteella, jotta on sitten tilaa myös joulun ja vuoden vaihtumisen juhlinnalle.

Mikäli sinä ja joukkueesi olette pelivuorossa, on jokaisen joukkueen kapteenin käytettävä erityistä valikkoa uudessa lobby-järjestelmässä yllä mainitulla turnaussivulla, jossa on mahdollista kommunikoida suoraan vastassa olevan joukkueen kapteenin kanssa.

Lobby-järjestelmä takaa sen, että ottelun alkaessa kaikki pelaajat ovat valmiina paikoillaan, ja mikäli kaikki pelaajat eivät ole kyseisestä joukkueesta paikalla kyseisessä lobbyssa, he häviävät automaattisesti.

Panoksena on runsaasti hyviä palkintoja aina Halon inspiroimasta Elite Series 2 -ohjaimesta runsaaseen määrään PC-pelaamisen lisätavaraa. Semifinaalit ja finaalit esitetään toki suorina Gamereactorissa.

Halo Infinite

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä