Suomi
Gamereactor
uutiset
KUUMAA NYT: CES 2022 -sisältö

MSI lanseeraa uusia läppäreitä niin pelaajille kuin sisällöntuottajille

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

MSI on nyt sitä mieltä, että yhteys Metaverseen on oleva keskeinen juttu tulevaisuudessa. Hieman käytännöllisemmin ilmaistuna käytetään faasia vaihtavaa metallilevyä, joka muuttuu nesteeksi 58 asteessa. Näin kyseessä on parempi lämpötahna ja samalla luotettavampi kuin perinteisen nestemäisen metallin ratkaisut. Tehokkuus kasvaa 10%.

Pelaamiseen uusi lippulaivamalli on Stealth GS77, jossa on suurempi näppäimistö ja fyysinen kameralukko yksityisyyden parantamiseksi. Mukana on 12. sukupolven Intel CPU ja RTX3080Ti GPU. Tämä tarkoittaa myös 99,9 Whr akkua, KillerLania, 4K ja QHD -näyttöjä ja 240 Hz tai 360 Hz paneeleita ja DDR5-muistia, Wifi 6E ja Steelseriesin näppäimistöä.

Raider GE on tehomylly, jossa on Intel i9 CPU ja RTX3080Ti kera MSI OVerBoostin, ja myös PCIe 4.0 -tallennus, DDR5-muisti, QHD tasolla 360 Hz tai 240 Hz, Dynaudio-ääni, suurikokoinen akku ja internetyhteyden mahdollistaa Killer tai Wifi 6E.

Crosshairin erityinen Rainbow Six Extraction Edition käyttää QHD 240 Hz -paneelia ja RTX3070 GPU kera massiivisen TGP.

Sisällöntuottajille tarjolla on Creator Z17 - joka tukee MSI peniä - ja Creator16P tulee sovitettuna uuden höyrykammiojäähdytyksen kera yhdessä 76% suuremman pinta-alan, ja ilmanvirtaus on 65% parempi verrattuna aiempaan sukupolveen.

MSI lanseeraa uusia läppäreitä niin pelaajille kuin sisällöntuottajille
MSI lanseeraa uusia läppäreitä niin pelaajille kuin sisällöntuottajille
MSI lanseeraa uusia läppäreitä niin pelaajille kuin sisällöntuottajilleMSI lanseeraa uusia läppäreitä niin pelaajille kuin sisällöntuottajilleMSI lanseeraa uusia läppäreitä niin pelaajille kuin sisällöntuottajille


Ladataan seuraavaa sisältöä