Suomi
Gamereactor
uutiset
Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V julkaistaan Playstation 5:lle ja Xbox Series X:lle 15. maaliskuuta

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Nykyisen polven laitteille paranneltu muinainen Grand Theft Auto V oli määrä saapua marraskuussa 2021, mutta jo syyskuussa kerrottiin julkaisun lykkääntyneen maaliskuulle.

Rockstar on kertonut, että Grand Theft Auto V ja erillinen tuunattu versio GTA Onlinesta julkaistaan 15. maaliskuuta Playstation 5:lle ja Xbox Series X:lle (ja S:lle). GTA Online on ilmainen Playstationilla ensimmäisen kolmen kuukauden ajan, kun taas Xboxilla siitä on maksettava tuntematon summa pätäkkää.

Luvattuna on tietenkin 4K-resoluutiota ja 60 fps, HDR, säteenseuranta, lyhyet latausajat, parannettua grafiikkaa ja ääntä unohtamatta haptista värinää Playstation 5:n ohjaimella.

Koska GTA Online on erillinen kokonaisuus, voi sen pariin sukeltaa heti pelaamatta ensin hieman peruspeliä. Siksi GTA Onlinen mukaan lisätään uusi apuosio, jonka jälkeen annetaan Career Builder -osiossa mahdollisuus valita joko moottoripyöräjengin, yrityspomon, yökerhon omistajan tai asekauppiaan välillä. Näin pääsee verkkopelissä heti mukavasti alkuun.

Grand Theft Auto V

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ARVIO. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Jotain on tehty oikein, kun sama peli julkaistaan kolmatta kertaa ja netti sulaa riemusta. Myyntiennätyksiä rikkonut Grand Theft Auto V on viimein saapunut PC:lle.



Ladataan seuraavaa sisältöä