Gamereactor Network Suomi / Dansk / Svenska / Norsk / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Kirjaudu sisään


Unohditko salasanan?
Et ole jäsen, Haluan rekisteröityä

Kirjaudu käyttäen Facebook-tiliä
Gamereactor Suomi
uutiset
SimCity

EA vahvisti uuden Sim Cityn

Tulossa PC:lle vuonna 2013


EA on julkistanut GDC:ssä uuden osan Sim City -sarjaan, kuten aiemmin uutisoitiin. Maxis Emeryville -studion kehittämä kaupunginrakentelupeli julkaistaan PC:lle vuonna 2013.

Maxisin varajohtaja Lucy Bradshaw totesi, että tavoitteena on tulkita pelisarja uudelleen täysin uudelle pelaajasukupolvelle.

Glass Box Enginen vauhdittaman Sim Cityn luvataan tarjoavan työkalut, jotka mahdollistavat tähän asti yksityiskohtaisimman kaupunkisimulaation pyörittämisen. Pelimekaniikan syvyydestä ei tingitä, mutta helppokäyttöisyyttä lisätään. Myös täysin uusi moninpeli on mukana.

Kaupungit ovat olemassa myös oman tietokoneen ulkopuolella, ja ensimmäistä kertaa pelaajat voivat pyrkiä yhdessä ratkaisemaan globaaleja haasteita kuten ilmastonmuutosta ja energiakysymyksiä. On kuitenkin pelaajien päätettävissä, tekevätkö nämä yhteistyötä vai kilpailevatko muodostaessaan huomisen maailmaa.

Julkistusvideo on katsottavissa alta.