Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Fortnite

Doctor Who saapui Fortniteen

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Fortniten yhteistyö- ja crossover-luettelo laajenee entisestään, sillä nyt kerrottiin Doctor Who -hahmon saapumisesta huippusuosittuun Battle Royale -pelimuotoon. Yhteistyö on kuitenkin hieman erilainen, sillä Doctor Who ei esiinny skinikokoelmissa, vaan Creative mode -pelimuodossa esiintyvänä lisänä, osana Whoniversen alueen tapahtumia.

Pelimuodon ideana on etsiä ja korjata TARDIS, matkustamalla moniin Doctor Whon paikkoihin, joissa pitää suorittaa haasteita ja vältellä Daleks-hahmoa. Mukana on myös Rumble-pelitila, jossa kaikkien pelaajien täytyy taistella joko Time Lordin tai Daleksin hahmossa "kaikenkattavassa taistelussa".

Erikoista kyllä, tämä ei ole osa virallista yhteistyötä Epic Gamesin kanssa, vaan itsenäisesti luotu, Fortniten sisäinen luova kokemus. Hahmoa ei ole siis millään tavalla sponsoroitu, tuettu tai hallinnoitu Epic Gamesin toimesta.

Tällä saarikoodilla pääset kokemaan Doctor Whon Creative modessa: 3610-1396-4646.

Fortnite

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Fortniten Zero Build jää pysyväksi

Fortniten Zero Build jää pysyväksi

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Epic Games lisäsi taannoin Fortniteen Zero Build -mahdollisuuden, ja pelaava kansa on ollut kovin mielissään. Nyt sitten Epic Games on päättänyt, että Zero Build on...Ladataan seuraavaa sisältöä