Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Fortnite

Epic Games ja Microsoft keräsivät 144 miljoonaa dollaria Ukrainalle

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Venäjä aloitti täysimittaisen sodan Ukrainassa helmikuun lopulla. Sen jälkeen melkein koko videopeliala on ryhtynyt kuka mihinkin toimeen joko tuomitakseen Venäjän toimet tai auttaakseen Ukrainaa. Ajoittain tämä on merkinnyt merkittäviä rahalahjoituksia.

Kaksi viikkoa sitten Epic Games ilmoitti, että 3. huhtikuuta saakka kaikki Fortniten tuotot käytetään Ukrainan auttamiseksi. Microsoft puolestaan päätti, ettei ota omaa osuuttaan Fortniten tuotoista Microsoft Storessa, vaan lahjoittaa nekin "massit" Ukrainalle.

Keräys on päättynyt, ja Twitterin mukaan pätäkkää kertyi 144 miljoonaa dollaria. Rahat jaetaan järjestöjen Direct Relief, UNICEF, UNHCR, World Central Kitchen ja World Food Programme kesken.

Fortnite
HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Fortniten Zero Build jää pysyväksi

Fortniten Zero Build jää pysyväksi

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Epic Games lisäsi taannoin Fortniteen Zero Build -mahdollisuuden, ja pelaava kansa on ollut kovin mielissään. Nyt sitten Epic Games on päättänyt, että Zero Build on...Ladataan seuraavaa sisältöä