Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Sonic Origins

Sonic Origins paketoi klassisia pelejä yhteen pakettiin, mutta soraääniltä ei vältytä

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Melkein vuosi sitten Sega ilmoitti, että klassiset Sonic the Hedgehog, Sonic the Hedgehog 2, Sonic the Hedgehog 3, Sonic CD ja Sonic & Knuckles paketoidaan yhteen ja samaan pakettiin. Kokoelma on ilmaantunut Playstation Storeen kahtena erilaisena ennakkoon varattavana versiona.

Twitterin mukaan julkaisu tapahtuu mukavasti juhannuksen alla 23. kesäkuuta. Sitä harmia on aiheuttanut, että saadakseen täyden paketin on ostettava muutakin kuin itse peli. Edes Digital Deluxe Editionin mukana ei saa kaikkea, joten on varauduttava kaivamaan kuvetta.

HQ
Sonic Origins

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Sonic OriginsScore

Sonic Origins

ARVIO. Kirjoittaja Petter Hegevall (Kääntänyt: Toni Turunen)

Sega on julkaissut ylistetyn Retro Enginen (joka pyöritti Sonic Maniaa) kautta neljä vanhaa Sonic-klassikkoa kauan odotetussa kokoelmassa, mutta Petter Hegevall ei ole vieläkään kovin vaikuttunut.

Sonic Origins -kilpailu

Sonic Origins -kilpailu

UUTINEN. Kirjoittaja Toni Turunen

Suosikkisiilimme on remasteroitu, ja sitä juhlitaan massiivisella kilpailulla, jossa yksi palkinnoista on... Sonic-hajuvesi!Ladataan seuraavaa sisältöä